Drept Comercial si Insolventa

 

Trăim într-o lume în care mai toţi semenii noştrii îşi doresc să câştige bani. Unul din cele mai bune mijloace de a câştiga bani este să ai o afacere bună. Pentru a avea o afacere bună ai nevoie în primul rand de avocaţi buni. De avocaţi care să-ţi dea siguranţă atât ţie cât şi afacerilor tale.

Dreptul comercial reprezintă deopotrivă, atât specializarea noastră principală cât şi o prioritate a activităţii noastre. Lucrăm în acest domeniu încă de la începuturi. Am pornit, fiecare din cei ce formăm echipa de comercialişti ai firmei, de la bazele piramidei dreptului comercial, evoluând concomitent cu practica în domeniu. Astăzi formăm o echipă valoroasă, capabilă să identifice întotdeauna cele mai bune soluţii pentru rezolvarea problemelor tale.

Principalele noastre arii de practică din zona dreptului comercial se identifică cu principalele solicitări din domeniu.

Suntem recunoscuţi printe cei mai buni practicieni în domeniul societăţilor comerciale, unde:

  1. asigurăm consultanţă completă relativ la optimizarea intereselor tale de afaceri încă din perioada “de concepţie” a firmei – alegerea formei juridice, stabilirea coordonatelor firmei, a garanţiilor statutare, alegerea regimului fiscal, etc.
  2. redactăm toate actele necesare constituirii şi înregistrării firmei tale, obţinem avizele necesare şi efectuăm toate serviciile necesare, în vederea înregistrării firmei.
  3. după înregistrarea firmei, dacă îţi doreşti acest lucru, îi asigurăm asistenţa care să-i asigure atingerea obiectivelor pe care le-ai avut în vedere atunci când ai hotărât să o înfiinţezi.
  4. dăm eficienţă juridică evoluţiei firmei, înregistrăm subunităţile, revizuim şi modificăm formele statutare.

Serviciile noastre de consultanţă şi asistenţă sunt apreciate a fi printre cele mai bune de pe piaţă, experienţa şi profesionalismul acestora fiind de natură de a-ţi da siguranţă şi de a te ajuta să aplici întotdeauna cele mai bune soluţii. Astfel:

  1. contractele redactate ori revizuite de noi reflectă corect interesele tale şi te protejează în mod real.
  2. asistenţa noastră te ajută să te simţi întotdeauna în siguranţă.
  3. opiniile noastre legale te ajută să înţelegi întotdeauna situaţia reală în care te găseşti.
  4. expertiza noastră se concretizează întotdeauna în timp real.

Insolvenţă

Trăim vremuri în care fenomenul insolvenţei comerciale  face parte din viaţa economică curentă a fiecărei economii. Motiv pentru care practica firmei noastre include şi acest domeniu în ariile de activitate curentă al societăţii noastre.
Apelează la noi deopotrivă fie societăţile ajunse în insolvenţă, fie creditorii societăţilor în insolvenţă. Uneori contribuim la constatarea stării de insolvenţă a debitorilor clienţilor noştrii. Întotdeauna însă ne facem datoria faţă de client.
Dacă clientul nostru este societatea în insolvenţă încercăm întotdeauna să limităm efectele acestei stări. Mai întâi consiliem clientul relativ la şansele redresării. Analizăm situaţia riguros şi îi facem cunoscută opinia noastră. Îl ajutăm să ia cea mai corectă decizie. Recuperăm tot ce se poate recupera din creanţele debitoarei. Să-i conservăm cât mai bine patrimoniul.

Comments are closed.