Banci si Finantari

 unde-merita-sa-ti-tii-banii-topul-celor-mai-sigure-banci-din-lume-vezi-daca-romania-se-afla-in-clasament_size9

Unul din domeniile importante al activităţii noastre îl reprezintă serviciile de consultanţă financiar-bancară, servicii care, îmbinând cunoştiinţele de specialitate ale avocaţilor noştrii cu resursele şi reputaţia firmei, au impus “Fenechiu Savu & Asociaţii” pe piaţa domenială.

Multilateralitatea şi profunzimea experienţei noastre au convins societăţi de renume să apeleze la serviciile noastre în legătură cu operaţiuni de o complexitate ridicată. Expertiza noastră în domeniu vizează, atât identificarea surselor de finanţare a activităţii curente sau a achiziţiilor, oportunitatea utilizării diverselor forme de finanţare a investiţiilor sau achiziţiilor, alegerea tipului de finanţare optim în raport de nevoia clientului şi oferta pieţei, precum şi negocierea şi întocmirea contractelor de credit şi/sau finanţare, constiturea garanţiilor şi la orice adiţionare a formelor contractuale de credit. Experienţa noastră în drept comercial, real-estate, achiziţii şi fuziuni, taxe şi impozite precum şi în litigii conferă expertizei noastre un grad ridicat de credibilitate şi siguranţă.

În activităţile de consultanţă financiar-bancară angrenăm specialişti recunoscuţi (consultanţi financiari, experţi topografi, evaluatori, experţi de mediu, etc.) cu care colaborăm constant şi cu bune rezultate.

Una din dovezile aprecierii noastre în acest domeniu constă în faptul că printre clienţii noştrii se numără şi Agenţii ori Sucursale ale unor importante societăţi bancare autorizate în România care, fie ne-au solicitat punctual expertiza, fie ne-au recomandat clienţilor lor.

Comments are closed.