Taxe si Impozite

 

Consultanţa juridică în domeniul taxelor şi impozitelor este o activitate care prezintă suficiente elemente de descurajare în climatul juridic românesc, caracterizat pe de-o parte de desele modificări legislative, iar pe de alta de inconsecvenţele ce marchează practica judiciară. Această realitate este binecunoscută de orice societate care acţionează pe piaţa românească, iar cel mai bun remediu este asigurarea unei consultanţe fiscale adecvate şi de calitate.

“Fenechiu Savu & Asociaţii” asigură servicii adecvate şi de calitate – consultanţă în domeniul fiscalităţii şi reprezentare în litigii de natură fiscală – unei clientele diversificate, constituite din societăţi comerciale, ONG-uri, persoane fizice – române şi străine. Punem accentul pe stabilirea unor relaţii de lungă durată cu clienţii în toate privinţele legate de impozite de relevanţă naţională sau internaţională, esenţiale firmelor şi indivizilor angajaţi în planificarea strategică a impozitelor, ajutându-i să identifice şi să implementeze obiective fiscale pe termen lung.

Serviciile noastre, prestate de avocaţi cu experienţă verificată în practică, se concretizează în soluţii reale care dau siguranţă deopotrivă atât clienţilor noştrii cât şi demersurilor noastre juridice.

Comments are closed.