Introducere

Balanta Just

Fenechiu Savu & Asociaţii a fost înfiinţată în anul 2004, în plin proces de dezvoltare şi structurare a pieţei autohtone a serviciilor avocaţiale, ca răspuns al partenerilor fondatori la  cerinţele şi exigenţele din ce în ce mai complexe ale pieţei şi clientelei.

Fenechiu Savu & Asociaţii este o societate de avocaţi despre a cărei activitate, valoare şi profesionalism vorbesc rezultatele. O echipă de avocaţi profesionişti care transpun în realitate interesele legitime ale clienţilor.

Pentru cei care au auzit de noi dar nu ne cunosc, activitatea Fenechiu Savu & Asociaţii este una din multele forme de exercitare a profesiei de avocat care activează pe piaţa avocaturii din România.

Pentru cei care ne cunosc – clienţi, părţi potrivnice clienţilor noştrii, persoane apropiate cauzelor în care ne-am făcut simţită prezenţa sau părţilor din aceste cauze, Fenechiu Savu & Asociaţii este una din cele mai potrivite alegeri. O alegere care asigură clientului certitudinea identificării şi aplicării acelor soluţii şi strategii care – prin ingeniozitatea şi deopotrivă siguranţa demersului, îi protejează în mod real interesele legitime şi îi maximizează perspectivele de succes.

Pentru noi, Fenechiu Savu & Asociaţii este o provocare profesională continuă. Aceea de a  identifica întotdeauna acele soluţii care să rezolve problema clientului. De a găsi soluţii acolo unde nu se întrevăd soluţii. De a găsi soluţii alternative acolo unde soluţiile clasice nu dau rezultate. De a identifica toate soluţiile pretabile a fi aplicate unei probleme şi de a o alege pe cea mai bună. De a da siguranţă atât clientului cât şi demersului juridic.

Comments are closed.